training

Bevlogen-professionals | Fluit

Het vakmanschap van uw professionals staat buiten kijf. Het is dan ook uw ultieme wens dat ze deze kunde en kennis weten te  verzilveren in meer impact & resultaat. Zodat u uw voorsprong behoudt en vergroot.

Kortom: een bevlogen professional is méér dan een gedegen vakidioot.

Train-de-trainer

De valkuil van de vakman: vrij associërend vanuit zijn eigen kennisniveau wegdrijven van zijn publiek. Een almaar groter wordende kloof achterlatend: zowel qua begrip van de materie áls acceptatie van de boodschap.

Absolute must voor de vakinhoudelijk gedreven professionals in uw organisatie die hun kennis en kunde gaan verspreiden onder collega’s en/of klanten. Als u tenminste wilt dat daar écht iets mee gebeurt!

“Waarom moet ik altijd alles 6 x uitleggen? Waarom begrijpt men me niet? 
Waar komt die weerstand nu vandaan? De voordelen zijn toch duidelijk? Zijn zij nou zo slim of ben ik nou zo dom?”

 

Hoe neemt u uw publiek echt mee in uw materie? Zodat het publiek snapt waar het over gaat én makkelijker accepteert dat zij er ook zelf mee aan de slag moeten. Wij zorgen ervoor dat uw professionals hun passie en boodschap overtuigend overbrengen.

Klantgerichtheid en commercie

De vakinhoudelijke gedrevenheid van uw professionals is de éne absolute voorwaarde voor succes; hun professionele omgang met klanten de andere. Hier valt – letterlijk en figuurlijk – veel te ‘winnen’. Het gaat tenslotte om uw business.

Werken aan de klantgerichte instelling en commerciële vaardigheden van uw professionals betaalt zich keihard terug. Of laat u liever klanten lopen omdat zij zich ‘niet gehoord en gezien’ voelen?

Leidinggeven

Voor ‘het beste jongetje/meisje van de klas’ die zich ook het vak ‘leidinggeven’ wil eigen maken. Voordat de klas leegloopt.

Gesprekstechnieken

Professionals praten wat af. We werken gericht aan de top 3 gesprekken die voor het slagen van professionals in uw organisatie doorslaggevend zijn.

Teambuilding

Voor kapitalen op het veld, maar geen resultaat? Maar er werk van! N.B. niet vrijblijvend!

Profileren en presenteren

U weet inmiddels wat uw professionals in hun mars hebben. Geloven ze het zelf ook? Daarom investeert u graag in deze training: zodat ze hun impact vergroten en vanuit zichzelf de wereld – of op zijn minst hun werkomgeving –  gaan veroveren.

Nieuwsgierig geworden? Op zoek naar oplossingen op het gebied van soft-skills, houding en gedrag? Ga naar contact en stuur ons een e-mail. We nemen met plezier contact met u op.