BESgroep

BESgroep

Van ‘vakidioot’ naar adviseur: Bevlogen Professionals helpt ons als accountants en belastingadviseurs deze rol verder te versterken en verfijnen.

Allereerst trakteerden ze ons op een interactieve workshop over klantgerichtheid in ons werk, met een hoog ‘puntje op (én van) je stoel gehalte’. Dit leidde tot meer bewustwording binnen ons kantoor.

Vervolgens zijn 2 groepen relatiebeheerders & teamleiders door Ivan & Roel gericht getraind en verder meegenomen in dit proces.
Een dynamische training van 3 sessies, die niet alleen werd gewaardeerd door onze professionals in opzet en aanpak, maar ook ’t gewenste resultaat opleverde. Wat hun onderscheidt is dat ze écht meedenken met wat wij willen bereiken als klant. Uiterst waardevol zijn dan ook onze (evaluatie-) gesprekken tussendoor en na afloop. Impact en borging in de praktijk staan centraal. Je wordt als directie uitgedaagd om met frisse blik naar je organisatie en mensen te kijken, keuzes te maken en geconfronteerd met de effecten van je gedrag op je organisatie. Verhelderend & praktisch: met visie & diepgang.

Wij zijn nog ‘niet met ze klaar’ en bevelen ze van harte aan!

Namens directie BES groep, accountants en belastingadviseurs
Rob Reiniers (AA) & mr. Fred Janssen

www.besgroep.nl